Ascot tactiek

ascot tactiek

Als je graag online roulette speelt kan je nog meer plezier uit je spel halen met een strategie. Als speler heb je namelijk maar één doel voor ogen en dat is winnen. Om dit doel te bereiken moet je het spelletje tactisch aanpakken. Er zijn eigenlijk verschillende strategieën die je hiervoor kan gebruiken. Een strategie die je eventueel kan gebruiken is de Ascot tactiek. Het is geen lastig systeem, waardoor spelers met minder ervaring Ascot ook kunnen gebruiken tijdens een potje roulette.

Casino
Naam
Beoordeling
Bonus

Spelen met een getallenreeks

Er zijn verschillende strategieën op het internet te vinden waarbij je gaat spelen met een getallenreeks. Meestal gaat het om een wiskundige reeks die je zelf hebt samengesteld. Maar het kan ook voorkomen dat je een bepaalde optelsom moet maken. Bij Ascot ligt dit allemaal anders. Je gaat zelf een getallenreeks maken. Deze getallenreeks wordt je houvast en hiermee ga je het spelletje spelen. Dit klinkt wel wat ingewikkelder, dan het is. Van alle strategieën vinden wij dit persoonlijk zelfs de meest eenvoudige. Voornamelijk doordat je zelf een getallenreeks mag maken.

De getallenreeks samenstellen

Voor je begint met spelen ga je uiteraard de getallenreeks samenstellen. Hier draait het natuurlijk om bij roulette. Bij het maken van de reeks zijn er eigenlijk vrij weinig regels en verplichtingen. De reeks die je gaat maken zijn de getallen die gaat inzetten. Hou er dus wel even rekening mee dat je dit geld echt op je account hebt staan. Je kan dus geen reeks van 1.000 euro maken als je geen 1.000 euro op je account hebt staan. Voor de rest is het systeem eigenlijk redelijk vrij te noemen. Je maakt een reeks van 7 of 9 getallen met oneven getallen. Deze schrijf je even op een papiertje. Met oneven bedoelen we dat je oneven eindigt. Dus op 7 of 9. Maar de getallen die je noteert zijn wel vrij. Je kan dus zelfs 1-2-3-4-5-6-7 opschrijven als je geen inspiratie hebt voor een getallenreeks. Dit is de reeks die je vervolgens gaat toepassen bij roulette.

Inzetten bij roulette

spelen met getallenreeks

De getallenreeks die je gemaakt hebt zet je nu om naar euro’s. Je maakt er dus € 1 – € 2 – € 3 etc. van. Dit zijn de getallen die je gaat inzetten bij online roulette. Je begint met inzetten bij het middelste getal. Bijvoorbeeld bij 4. Dit getal zet je in bij roulette. Hou de reeks hierbij wel goed bij de hand. Deze heb je namelijk nodig bij je volgende inzetten. Je zet nu eerst vier euro in. Win je? Dan ga je een stap omhoog in je zelfgemaakte reeks. Je zet nu dus € 5 in of een ander getal afhankelijk van je reeks. Verlies je? Dan ga je een stap terug in de reeks. Zo blijf je heen en weer gaan bij je zelfgemaakte reeks. Bereik je het einde van de reeks aan één van de kanten? Dan mag je weer opnieuw beginnen bij het midden van de reeks. Of je stopt met spelen als je winst hoog genoeg is.

Ascot tactiek bij enkelvoudige kansen

De Ascot tactiek wordt voornamelijk gebruikt bij enkelvoudige kansen. Dit betekent dus niet dat je het systeem moet gebruiken bij een potje roulette waarbij je inzet op één getal. Je gaat inzetten op bijvoorbeeld rood of zwart. Of op even/oneven. De reden dat je met enkelvoudige kansen speelt is dat je 50/50 kans hebt om te winnen. Bij inzetten op één getal is dit slechts 2%. Je hebt de reeks zeer waarschijnlijk al uitgespeeld voor je een kans hebt gehad om te winnen. Dit zijn wel even dingen om mee rekening te houden als je met een strategie gaat spelen.

Heeft de Ascot strategie echt een voordeel?

inzet beheersing

Je maakt de reeks natuurlijk helemaal zelf er is namelijk niets wiskundigs aan. Het is dus niet zo vreemd dat je afvraagt of het een voordeel heeft om met dit systeem te spelen. Toch is er wel degelijk een voordeel aan het systeem. Je beheerst namelijk je inzetten een stuk beter. Je gaat echt nadenken over welke inzet je gaat plaatsen. Dit gebeurt bij veel spelers nog teveel op automatisme. Helaas met niet al teveel succes want al snel verliezen ze een hoop geld doordat ze teveel inzetten. De getallenreeks die je maakt voor dit systeem is waarschijnlijk echt afgestemd op je budget. Dit heeft zo z’n voordelen als je een gokje waagt.

Verliezen binnen de grenzen houden

Een extra voordeel aan dit systeem is dat je verliezen binnen de grenzen kan houden. Jij bepaalt hoeveel geld je maximaal kan verliezen doordat je zelf de reeks samenstelt. Dit is een fijn idee als je een gokje waagt. Tel dus gerust je eigen reeks bij elkaar op en kijk of dit aansluit op je budget. Als dit aansluit op je budget heb je de juiste reeks te pakken.

€250 + 100 FS