D’Alembert tactiek

d alembert tactiek

Bij roulette kunnen verschillende strategieën gebruikt worden om je winkans te verhogen. Eén van de strategieën die gebruikt kan worden is de D’Alembert roulette tactiek. Dit is een strategie die ooit bedacht werd door D’Alembert. Een wiskundige die een speciale getallenreeks bedacht. Officieel werd de reeks helemaal niet voor roulette bedacht. Dit betekent alleen niet dat het systeem niet gebruikt kan worden voor roulette. Al snel begonnen spelers het systeem te gebruiken om roulette te spelen. Met succes want al snel kregen spelers het voor elkaar om een flink bedrag te winnen. Het systeem groeide uit tot een kanshebber voor spelers die graag online een gokje wagen. Diverse spelers krijgen het met het systeem voor elkaar een leuk bedrag te winnen. Kortom reden genoeg om het zelf ook even te proberen.

Casino
Naam
Beoordeling
Bonus

Progressief inzetsysteem bij roulette

progressief inzetsysteem

D’Alembert is een progressief inzetsysteem waarbij net als bij de Martingale tactiek de inzet langzaam aan verhoogt wordt. Bij Martingale verloopt de stijging alleen iets explosiever vergeleken met D’Alembert. Dit systeem werkt vaak wat beter als je inzet budget niet oneindig groot is. Lang niet alle spelers hebben het geld om volgens Martingale te spelen. Toch kan een progressief inzetsysteem wel gevolgen hebben voor je bankroll. Voor je hier zelf een oordeel over kan wagen leggen we het systeem voor je uit.

Inzetten met eenheden

Bij roulette speel je met eenheden. Elk fiche is een eenheid. Je hebt bijvoorbeeld fiches met een 1, 5 of 10 erop. Een fiche staat dus voor 1 euro etc. maar ook voor een eenheid. Bij de D’Alembert kijk je niet meer naar de euro’s, maar puur naar de eenheden. Je gaat voor je begint met spelen een basis eenheid kiezen. De hoogte bepaal je zelf aan de hand van wat er beschikbaar is. Dit is de eenheid waar je mee gaat starten, maar ook de eenheid die ge gaat gebruiken om te verhogen.

Eenheden verhogen bij verlies

Eigenlijk draait het bij dit systeem om het verhogen van eenheden bij verlies. Stel je voor dat je voor eenheid 1 kiest voor het inzetten van geld. Je begint een potje roulette met één euro. Alleen verlies je meteen de eerste ronde. Dit is natuurlijk niet een perfect begin, maar soms kan het niet anders. De volgende ronde verhoog je de inzet met één eenheid. Je zet nu niet één euro in, maar twee euro. Verlies je de volgende ronde opnieuw? Dan doe je er weer een eenheid bij. Je zet nu dus drie euro in. Dit keer heb je wel geluk en win je. Je verlaagt nu je inzet de volgende ronde met één eenheid. Je zet deze ronde dus 2 euro in. Op deze manier blijf je heen en weer schuiven tot je een leuk bedrag bij elkaar gespeeld hebt.

Speel de D’Alembert roulette tactiek met enkelvoudige kansen

D’Alembert is een prima strategie als je wilt winnen met roulette. Maar speel het systeem alleen met enkelvoudige kansen. Natuurlijk kan je één eenheid op één getal inzetten. Het enige nadeel is dat je dan flink wat geld kan verliezen. Het duurt soms wel 30 tot 40 rondes voor je eindelijk wint. Er is dan al snel € 40,- doorheen. Daarna moet je weer opnieuw vanaf € 39,- per ronde gaan beginnen met inzetten. Het eindbedrag loopt al snel te hoog op. Kortom je kan veel beter met enkelvoudige kansen gaan inzetten. Met enkelvoudige kansen is de kans dat je wint ongeveer 50%. Dit betekent dat je veel vaker wint en dus niet teveel eenheden per ronde kwijt bent. Dit is fijner met een progressief inzetsysteem.

Zorg voor voldoende budget

voldoende budget

De D’Alembert roulette tactiek is gelukkig minder explosief, dan Martingale. Bij Martingale moet je echt elke ronde dat je verliest je inzet verdubbelen. Dit gaat een stuk harder, dan een eenheid verhogen. Toch kan je budget nog wel vrij hard gaan. Zorg er dus voor dat je voldoende budget hebt. Vooral bij een progressief inzetsysteem kan het nog vrij hard gaan als je te weinig budget beschikbaar hebt. Je bent al snel tien eenheden verder als je pech hebt. Wees hierop voorbereid en kies ook een eenheid uit die past bij je budget. Als je budget slechts € 10 is ga je natuurlijk niet de eenheid 10 kiezen. Hou er rekening mee dat je soms best wat rondes kan verliezen. Als je hiermee rekening houdt kan je ervoor zorgen dat je wel wint met roulette.

Hoe groot zijn je winkansen?

Het blijft geluk of het balletje natuurlijk goed rolt. Dit kan je niet veranderen met het D’Alembert systeem. Maar je kan wel je inzet beter verdelen over meerdere rondes in de hoop dat je verliezen kan blijven opvangen. Als dit lukt zijn je winkansen redelijk te noemen. Zorg er wel voor dat je voldoende budget tot je beschikking hebt en je de eenheden hierop aanpast. Als je jezelf op deze manier voorbereid kan je nog best een leuk bedrag bij elkaar spelen.

€250 + 100 FS